Priser og tilgjengelighet
Søk dato og pris

Lero Hotel

Sol- og badhotellFamiljevennlig

Hyggelig og populært mellomklassehotell med bra beliggenhet mellom Lapad-halvøya, med bare en 20 minutters spasertur til gamlebyen. Nærhet til både strand og sentrum.

Hotel Lero tilbyr en unik opplevelse for alle som sjekker inn på deres hotell. Alle severdighetene ligger like ved. Det tar bare fem minutter å gå til havet og 20 minutter til gamlebyen, så hotellet gir et perfekt utgangspunkt for dine opplevelser.

Hotellet har et koselig bassengområde med solsenger og parasoller hvor man kan ligge å sole seg på herlige og varme dager. Du kan gå ned til rullestein-stranden som ligger i få minutters gåavstand fra hotellet. À la carte restauranten på hotellet ligger ved bassenget og er kjent for sin gode service og mat. Hovedrestauranten serverer lekre dalmatiske og internasjonale retter.

Rommene på hotellet er moderne innredet med enkeltsenger eller dobbeltseng, bad/dusj og toalett, klimaanlegg, telefon, satellitt-TV, safe og trådløst internett (Wi-Fi). Minibar mot avgift. 

Vil du skjemme deg bort for en liten stund så tilbyr hotellet en massasjesalong hvor du kan unne seg herlige massasjebehandlinger. Vil du være mer aktiv, ligger det et treningssenter og seks tennisbaner rett ved hotellet.

Hotellet har også gratis parkering dersom du har leid bil for å utforske alle Dubrovniks perler.

Populært hotell med den beste beliggenheten!

I henhold til kroatisk lov må alle turister betale turistskatt, som man betaler rett til hotellet. Avgiften er på ca. 1 euro per person og dag.

OBS! I vinterhalvåret kan noen av hotellets fasiliteter være begrenset/stengt.

Hotellfakta

  • Sjekk inn fra 14:00
  • sjekk ut fra 12:00