Priser og tilgjengelighet
Søk dato og pris

Splendid Hotel

Sol- og badhotellFamiljevennlig

Prisgunstig hotell med topp beliggenhet i Dubrovnik! Her får du bo nært havet, bare noen kilometer fra middelalderbydelene.

Hotel Splendid har en svært heldig beliggenhet på Lapad-halvøya i utkanten av Dubrovnik. Hotellet er vakkert omsluttet av en middelalder-hage. Rett nedenfor hotellet finnes en strand med rullestein og støpt terrasse som legger til rette for herlige havbad og avkoblende soldager. Etter en kort gåtur mot Lapad sentrum, kommer man til den koselige strandpromenaden med restauranter, barer og kaféer.

Avstanden til Lapad-stranden er ca. 400 meter. Inn til den historiske gamlebyen i Dubrovnik er det ca. fire kilometer, og dit tar du deg lettest med lokalbuss som har avgang hvert femtende minutt. Avstanden fra flyplassen til hotellet er ca. 20 kilometer og det tar en knapp halvtime med taxi.

På Hotel Splendid finnes det 59 rom (20-23 kvm) av mellomklassekarakter. Samtlige dobbeltrom har møblert balkong/terrasse med havutsikt, klimaanlegg, satellitt-TV, minibar, skrivebord og direktetelefon. Gratis trådløst internett (Wi-Fi) finnes over hele hotellet.

I hotellets restaurant serveres lokale spesialiteter samt middag i form av buffet. Utsikten fra restaurantens terrasse er unik. I strandbaren kan du nyte en drink etter en lang og opplevelsesrik dag. I kaféen serveres god kaffe og lettere retter.

Populært hotell med topp beliggenhet!

I henhold til kroatisk lov må hver turist betale en turistskatt, som man betaler direkte til hotellet. Avgiften er på ca. 1 euro per person og dag.

OBS! I vinterhalvåret kan enkelte av hotellets fasiliteter være begrenset/stengt.

Hotellfakta

  • Sjekk inn fra 14:00
  • sjekk ut fra 11:00