Priser og tilgjengelighet
Søk dato og pris

Tirena Sunny Hotel by Valamar

Sol- og badhotell

Tirena Sunny Hotel by Valamar, som er 3 stjerners, ligger på Babin Kuk-halvøya like utenfor Dubrovnik. Hotellet er omgitt av frodig vegetasjon i form av furu-og oliventrær.

Babin Kuk-halvøya er omgitt av hav på tre sider, og det er flere fine strender. Den mest kjente er Copacabana. Avstand til Dubrovniks gamleby er ca. 4 km og det er flere bussruter som knytter hotellet til den "gamle byen" , og som tar ca ti minutter.

Tirena Sunny Hotel by Valamar har et stort, luftig og fint bassengområde. Bassenget har et barnebasseng, snackbar, solsenger og parasoller, som sammen gir de beste forutsetninger for soling, bading og avslapping.

Hotellets 263 rom er store (26 kvm) og pent innredet med mye tredetaljer. Alle rom har skrivebord, aircondition (kjøling / oppvarming), satellitt-TV, minibar, internett (gebyr), safe, radio, telefon, etc. Det finnes rom med eller uten sjøutsikt.

Tirena Sunny Hotel by Valamar har en restaurant som serverer frokost-og middagsbuffe i et hyggelig miljø. I lobbybaren er drinklisten lang og atmosfæren avslappet. Frokost er inkludert i prisen . Halvpensjon kan bestilles mot ekstra kostnad.

Hyggelig innkvartering i nærheten av Dubrovnik!

I henhold til kroatisk lov er alle turistpliktige til å betale turistskatt, som gjøres direkte til hotellet. Kostnaden er ca 1 € per person per dag.

I vinterhalvåret kan visse av hotellets fasiliteter være begrenset eller stengt.

Hotellfakta

  • Sjekk inn fra 14:00
  • sjekk ut fra 10:00