Priser og tilgjengelighet
Søk dato og pris

Club Funimation Borik

FamiljevennligSol- og badhotell

Borik! En fantastisk bydel og kystmiljø fire kilometer nord for gamlebyen i historiske Zadar! Club Funimation Borik by Falkensteiner byr på et toppmoderne opphold for hele familien, et hotellkompleks som ingen andre! Her finnes alt dere kan drømme om. 

Har får du et populært opphold når dere vil unne dere ekstra mye avkobling.
Dersom du vil bo nærme stranda så er Falkensteiner Club Funimation Borik et populært alternativ. Den innbydende stranda ligger bare meter fra hotellet. Transport til og fra hotellet tar under 15 minutter. Du kan lett bestille med transport om du ønsker dette i forbindelse med at du bestiller reisen din. 

Fra Falkensteiner Club Funimation Borik går man til sentrum på kun ca. 35 minutter. I sentrum finnes det shopping, puber og spisesteder. 

Bassengområdet på Falkensteiner Club Funimation Borik er fantastisk og byr alle på avkoblende opplevelser med masse sol og bading. Den smakfulle bassengterrassen akkompagneres smakfullt av nydelige solstoler. Til barnas store glede finnes det et barnebasseng og en lekeplass ved bassengterrassen. På anlegget finnes det et vannland med mange oppløftende vannattraksjoner. Her samles gjerne hele familien for nytelsesrike øyeblikk sammen. Ved bassenget er den selvsagte møteplassen snackbaren. Her serveres det gode lunsjretter. I snackbaren serveres det også tørsteslukkende drikker av ulike slag. 

De 258 førsteklasses rommene på Falkensteiner Club Funimation Borik tilbyr et topp oppholdsmiljø med vakre og fint dekorerte omgivelser. De fine rommene har nydelige baderom med alle fasiliteter. Samtlige av de veldisponerte rommene har;

  • Gratis trådløst internett (WiFi)
  • Klimaanlegg
  • Minibar/kjøleskap
  • Direktetelefon
  • Satellitt-TV
  • Verdiskap (avgift)
  • Mot en ekstraavgift kan du bestille lateral eller frontal havutsikt

Falkensteiner Club Funimation Borik har et antall tiltalende restauranter som tilbyr en variert internasjonal meny. 

I hotellområdet finnes et helsestudio som tilbyr ulike skjønnhetsbehandlinger og massasje. For den aktive finnes det et treningsstudio. 

Fantastiske Falkensteiner Club Funimation Borik, vi kan bare gratulere med et topphotell og ønske deg en fantastisk ferie og opphold!

Obs! I henhold til kroatisk lov, er hver turist pålagt å betale en turistskatt, og den gjøres opp med hotellet direkte. Turistskatten er ca. 1 euro per person per dag.

Hotellfakta

  • Sjekk inn fra 14:00
  • sjekk ut fra 12:00