• Crvena Luka 1, Biograd (Biograd na Moru), Biograd Na Moru, Croatia
  • +385 23 383 640
  • Besøk hjemmeside
Priser og tilgjengelighet
Søk dato og pris

Crvena Luka Hotel & Resort

FamiljevennligSol- og badhotell

Rett ved havet og den private stranden ligger denne hotellperlen. Her trives hele reisefølget!

Føl deg som hjemme i et av de 165 luftkondisjonerte gjesterommene. Med gratis Wi-Fi holder du deg tilkoblet, og på rommet har du også satellitt-TV. De fine baderommene har dusj og hårføner. På rommet er det verdiskap og skrivebord, alt for din komfort. Rengjøring tilbys daglig.

Skjem deg bort med et besøk til hotellets fantastiske spa med innendørsbasseng og tyrkisk bad. De tilbyr blant annet massasje, kroppsbehandlinger og herlige ansiktsbehandlinger. På hotellområdet har du til og med tilgang til blant annet utendørs tennisbaner, treningssenter og et herlig utendørsbasseng med en solfylt terrasse, som har komfortable solsenger og parasoller (sesongåpent). Hotellet tilbyr utlån av strandhåndklær for din komfort!

Hotellet har en suvenirbutikk, aviskiosk og tilbyr til og med bryllupstjenester. På hotellet finnes det en trivelig restaurant som serverer et stort utvalg av internasjonale og lokale spesialiteter. Du har også tilgang til romservice til begrensede tider på døgnet. Slukk tørsten med din favorittdrink i hotellets populære bar.

Gratis parkering er tilgjengelig på stedet.

Populære Crvena Luka Hotel ligger ved havet i Biograd na Moru, i nærheten av Bouganville Divers og Vransko Jezero-sjøen naturpark. Dette hotellet har fire stjerner!

Obs! I henhold til kroatisk lov, er hver turist pålagt å betale en turistskatt, og den gjøres opp med hotellet direkte. Turistskatten er ca. 1 euro per person per dag.

Hotellfakta

  • Sjekk inn fra 14:00
  • sjekk ut fra 12:00