Priser og tilgjengelighet
Søk dato og pris

Falkensteiner Hotel Donat - All Inclusive

All-inclusiveFamiljevennligSol- og badhotell

På Falkensteiner Hotel Donat bor du i hjertet av Zadar, nære solhilsenen og byens historiske katedral. Dette hotellet er all-inclusive og ligger på et fantastisk sted med havet som nærmeste nabo! 

Føl deg som hjemme i et av de 240 fine luftkondisjonerte gjesterommene. Med Wi-Fi er du alltid på nett, og rommet har til og med satellitt-TV. Badene har badekar/dusj og hårføner. Rommene er også installert med skrivebord, og gratis ekstrasenger kan fås på forespørsel. Rengjøring tilbys daglig.

Falkensteiner Donat Hotel ligger 3,5 km fra sentrum og gamlebyen i Zadar og 15 km fra flyplassen.

Her tilbys utendørs tennisbane og et solfylt sesong-åpent utendørsbasseng med solterrasse. Dette hotellet er all inclusive. Priser inkluderer måltider og drikke på restaurantene innenfor hotell-området. Avgifter kan komme i tillegg på enkelte restauranter for spesielle middager, retter, drikker og andre fasiliteter. Hotel Donat har en hyggelig restaurant som serverer sine gjester smakfulle retter fra både det internasjonale og det lokale kjøkkenet. Slukk tørsten med favorittdrinken din i hotellbaren.

Fasiliteter for gjestene: Gjester har tilgang til blant annet resepsjon (åpent 24 timer i døgnet), flerspråklig personell og verdi-oppbevaring i resepsjonen.  

Velkommen til Hotel Donat, i fine omgivelser med duftende furu-trær og krystallklart vann!

OBS! Under vinterhalvåret kan noen av hotellenes servicefasiliteter være begrenset/stengt.

I henhold til kroatisk lov, skal hver gjest betale en turistskatt og denne betales direkte til hotellet. Turistskatten er ca. 1 euro per person per dag.

Hotellfakta

  • Sjekk inn fra 14:00
  • sjekk ut fra 12:00