• 568 Patak Road, Karon, Amphoe Muang, Phuket, Amphur Mueng, Thailand
  • +66 76 358 666
  • Besøk hjemmeside
Priser og tilgjengelighet
Søk dato og pris

Novotel Phuket Karon Beach Resort & Spa

StorbyhotellFamiljevennligSol- og badhotellLuxury

Resorthotell som er perfekt for familier. Nært stranden i barnevennlige Karon Beach.

Phuket Karon Beach tilbyr et førsteklasses opphold når dere ønsker seriøs avslapping. Om du velger dette hotellet, så har du ekstra gode muligheter for å oppleve en flott reise. Hotellet ligger 600 meter fra sentrum i Karon Beach. På veien dit finnes det flere butikker, barer og restauranter. Om man vil bo nære stranden, så er Phuket Karon Beach et populært alternativ. Den populære stranden ligger bare 100 meter fra hotellet. Avstanden til flyplassen er omtrent 45 kilometer. Du kan rimelig booke transfer om du ønsker dette, samtidig som du bestiller din reise.

Bassengområdet på Phuket Karon Beach er fantastisk og innbyr til late stunder og masse sol. Den smakfulle bassengterrassen flankeres fint av behagelige solsenger og solbeskyttende parasoller. Til barnas store glede finnes det barnebasseng og lekeplass på hotellet. Ved bassengområdet er den gitte møteplassen bassengbaren. Her serveres forskjellige drikker som slukker tørsten. For din komfort kan du på Phuket Karon Beach låne håndklær.

De 224 førsteklasses rommene på Phuket Karon Beach tilbyr et toppopphold med vakre og veldekorerte romalternativer. De fine rommene har behagelige bad med alle fasiliteter. Samtlige av de veldisponerte rommene har: Gratis trådløst internett (Wi-Fi), aircondition, minibar/kjøleskap, direktetelefon, satellitt-TV, safe (avgift), møblert balkong/terrasse.

Phuket Karon Beach har noen velkjente restauranter som tilbyr et internasjonalt mangfold av menyer.

Inne på hotellområdet finnes et helsestudio som tilbyr ulike skjønnhetsbehandlinger og massasje. For den aktive som vil trene på ferie finnes det også et treningsstudio.

Her kommer mange tilbake gang etter gang! 

Hotellfakta

  • Sjekk inn fra 14:00
  • sjekk ut fra 12:00