Priser og tilgjengelighet
Søk dato og pris

Best Western Atlantic Beach Resort

StorbyhotellFamiljevennligSol- og badhotell

Middelklassehotell med en misunnelsesverdig beliggenhet rett ved den fantastiske stranden! 

Atlantic Beach Resort er et populært alternativ når dere ønsker ekstra mye feriestemning. Når du bor på Atlantic Beach Resort har du de beste forutsetningene for en minneverdig ferie. 

Om man vil bo nær stranden, så er Atlantic Beach Resort et perfekt valg. Den innbydende stranden ligger bare noen få meter fra hotellet. Avstanden til flyplassen er omtrent 17 kilometer. Du kan lett og behagelig booke transport til og fra flyplassen om du ønsker det, samtidig som du bestiller din reise. 

Bal Harbour med sine moteriktige og elegante butikker ligger bare åtte kilometer nordover, og med lokalbuss kommer du dit på omtrent 20 minutter. Om du vil besøke Art Deco-distriktet i South Beach, så er det omtrent tre kilometer dit. Hvis du ikke spaserer dit, så tar det et kvarters tid med lokalbuss. På en anelse kortere avstand kommer du til en gågate du må besøke hvis du er i Miami, Lincoln Road Mall med sine moteriktige butikker og innbydende uteserveringer.

Hotellets basseng inviterer til nytelsesrike stunder med mye sol og bading. Her trives alle soltørste. Rundt bassenget finnes behagelige solstoler og parasoller. I bassengbaren samles man gjerne for noe godt å drikke.

Atlantic Beach Resort har 182 rom som tilbyr et fint bomiljø i hyggelig dekorerte rom. De behagelige rommene har fine bad med dusj/badekar, hårføner m.m. Alle de behagelige rommene har: 

•    Aircondition
•    Minibar/kjøleskap
•    Direktetelefon
•    Satelitt-TV
•    Gratis trådløst internett (WiFi)

På hotellet finnes en restaurant som serverer et mangfold av gode retter. 

For den aktive finnes et treningsstudio. Her kan du enkelt forbrenne de kaloriene som lett kan legge seg på kroppen ved en ferie i Florida. 

Prisgunstig opphold med et bassengområde som glir rett over i stranden! 

Obs! Vær oppmerksom på at i USA er det ofte at hotellene belaster et feriestedsgebyr på 21-28 USD / dag og rom. Denne avgiften dekker noen vanlige fasiliteter, for eksempel WiFi, og er obligatorisk for alle gjester. Det nøyaktige beløpet vises ved ankomst på hotellet.

Hotellfakta

  • Sjekk inn fra 14:00
  • sjekk ut fra 12:00