• 1800 South Federal Highway, Florida, Fort Lauderdale, USA
  • +1 954 771 4800
  • Besøk hjemmeside
Priser og tilgjengelighet
Søk dato og pris

Comfort Suites Airport & Cruise Port

StorbyhotellFamiljevennlig

Her får du et behagelig og prisgunstig opphold i hyggelige Fort Lauderdale!

Hotel Comfort Suites Airport & Cruise tilbyr et utmerket opphold i den sørlige delen av Fort Lauderdale. Hotellet ligger nært den spennende krysningshavnen og til Fort Lauderdales flyplass er det bare seks kilometer, mens det er 46 kilometer til Miami flyplass. 

Den fantastiske handlegaten, Las Olas Boulevard når du på ti minutter med buss eller en halvtimes gangavstand. Til Fort Lauderdale Beach Park tar det drøyt ti minutter med buss. I hotellets nærområde finnes restauranter, barer og butikker. 

Hotellet har et hyggelig bassengområde som tilbyr sol, bading og avslapning. Rundt det oppvarmede (vinterstid) bassenget finnes det fine solsenger å slappe av i. 

Comfort Suites har 111 behagelige rom som alle er utrustet med aircondition, flatskjerm med kabelkanaler, direktetelefon, strykejern/strykebrett. Du har tilgang til gratis trådløst internett (Wi-Fi) over hele hotellet. 

I hotellets restaurant serveres det en fin frokostbuffe. I treningsstudioet trener du lett av deg eventuelle overflødige kalorier.

Prisgunstig og behagelig middelklassehotell! 

Obs! Vær oppmerksom på at i USA er det ofte at hotellene belaster et feriestedsgebyr på 21-28 USD / dag og rom. Denne avgiften dekker noen vanlige fasiliteter, for eksempel WiFi, og er obligatorisk for alle gjester. Det nøyaktige beløpet vises ved ankomst på hotellet.

Hotellfakta

  • Sjekk inn fra 14:00
  • sjekk ut fra 12:00