• 2670 East Sunrise Boulevard, Fort Lauderdale, Gold Coast, Florida, Fort Lauderdale, USA
  • +1 954 565 3800
  • Besøk hjemmeside
Priser og tilgjengelighet
Søk dato og pris

GALLERYone - a DoubleTree Suites by Hilton Hotel

LeilighetsboendeStorbyhotellFamiljevennlig

Misunnelsesverdig plassering uansett om du ønsker shopping, strand eller vanntaxi! 

4-stjerners GALLERYone-a Double Tree Suites by Hilton Hotel har en hyggelig plassering rett ved den spennende Intracoastal Waterway og bare et steinkast fra E Sunrise Boulevard. Inntil hotellet ligger Galleria Mall med sine over 120 butikker og restauranter. Til Atlanterhavskysten med sin fine sandstrand er det ca. 500 meter. Båttaxi stopper ved hotellets brygge. Dette familievennlige alternativet tilbyr suiter med kjøkkenkrok. GALLERYone ligger tolv kilometer fra Fort Lauderales flyplass og Miami Airport ligger 53 kilometer lenger unna.

Hotel GALLERYone har et koselig bassenglandskap med en menneskeskapt sandstrand, et oppvarmet basseng (105 kvm) og boblebad. Utsikten over Intracoastal Waterway er upåklagelig og feriefølelsen kommer raskt blant behagelige solsenger og parasoller. 

Hotellet har 231 suiter med salong, velutrustet kjøkken, bad og et eller to soverom. Samtlige av suitene har en fantastisk utsikt over byen og Intracoastal Waterway. I suitene finnes satellitt-TV, direktetelefon, aircondition, safe, strykejern/strykebrett mm. Trådløst internett (Wi-Fi) finnes på rommene mot avgift, gratis i lobbyen. 

Hotel GALLERYone har restaurant med fantastisk utsikt over kanalen, en hyggelig poolbar og en populær lounge. I nærområdet finnes det et stort utvalg av restauranter.

Familievennlig suitehotell med attraktiv beliggenhet! 

Obs! Vær oppmerksom på at i USA er det ofte at hotellene belaster et feriestedsgebyr på 21-28 USD / dag og rom. Denne avgiften dekker noen vanlige fasiliteter, for eksempel WiFi, og er obligatorisk for alle gjester. Det nøyaktige beløpet vises ved ankomst på hotellet.

Hotellfakta

  • Sjekk inn fra 14:00
  • sjekk ut fra 12:00