• 401 North Fort Lauderdale Beach, Fort Lauderdale, Fort Lauderdale, USA
  • +1 954 414 8200
  • Besøk hjemmeside
Priser og tilgjengelighet
Søk dato og pris

W Fort Lauderdale Hotel

StorbyhotellFamiljevennligSol- og badhotellLuxury

Trendy førsteklasses hotell med ypperlig beliggenhet! 

Hotel W Fort Lauderdale er et morderne førsteklasses hotell som har "beach & surf" på den ene siden og den spennende Intercoastal Waterway på den andre. Med sin spektakulære arkitektoniske utforming er hotellet et landemerke langs kystlinjen. Hotellet ligger mellom Sunrice Boulevard og shoppingens Mekka, Las Olas Boulevard. Gangavstand til båttaxistasjonen. 

W Fort Lauderdale har et vakkert bassengområde med en fantastisk utsikt utover stranden og havet. Skjønne solstoler ved det oppvarmede, endeløse bassenget er samstemt med bølgenes brus og gjør at feriefølelsen ligger helt på topp. 

Hotellet har 517 rom og suiter. Alle med vidunderlig utsikt ut over byen med vindu fra gulv til tak, Intercoastal Waterway og/eller havet. De velutrustede og moderne rommene har satellitt-TV, direktetelefon, trådløst internett, aircondition, safe, strykejern/strykebrett mm. For å forsterke den moderne følelsen er det en glassvegg mellom bad og soverom. 

På hotellet finnes det flere heftige restauranter og barer, samt en populær nattklubb. 

Moderne og luksuriøst, på stranden! 

Obs! Vær oppmerksom på at i USA er det ofte at hotellene belaster et feriestedsgebyr på 21-28 USD / dag og rom. Denne avgiften dekker noen vanlige fasiliteter, for eksempel WiFi, og er obligatorisk for alle gjester. Det nøyaktige beløpet vises ved ankomst på hotellet.

Hotellfakta

  • Sjekk inn fra 14:00
  • sjekk ut fra 12:00