Priser og tilgjengelighet
Søk dato og pris

Affinia Hotel Manhattan

Storbyhotell

Fantastisk hotell med en spennende innredingstil. Perfekt beliggenhet med 300 meter til Penn Station og 600 meter til shoppingens Mekka, 5th Avenue.

4-stjerners hotellet Affinia Manhattan er ett ny-renovert førsteklasses designhotell med en meget praktisk beliggenhet på Midtown Manhattan. Innredningsmessig utstråler Affinia en gjennomtenkt designstrategi med en stor detaljrikdom. I nærområdet ligger Madison Square Garden og Penn Station som byr på gode reiseforbindelser til New York sine severdigheter.

Du rusler til Madison Square Garden på to minutter, til Empire State Building på ti minutter, til Times Square på mindre enn ett kvarter, til teaterdistriktet på Broadway på femten minutter, Rockefeller Center på drøyt tyve minutter og til Central Park på en halvtime. Nærmeste undergrunnsstasjon ligger 150 meter fra Affinia.

Hotel Affinia er ett stort hotell med 618 rom i ulike kategorier. Du kan velge mellom Deluxe rom (24 kvm) eller ettromssuiter (33 kvm) med egen kjøkkenkrok. Begge romtypene er smakfullt og vakkert innredet i en minimalistisk stil. De velutrustede rommene har sittegruppe, skrivebord, klimaanlegg, trådløst internett/WiFi, (mot avgift), telefon, satellitt-TV med kabelkanaler/betalingsfilmer, dockingstasjon for iPod, minibar, safe med plass til laptop (mot avgift), kaffe-/tekoker, strykebrett/strykejern og badekåper/tøfler.

Hotellets restaurant, Niles New York City Restaurant and Bar er veldig kjent og er ett populært vannhull for både hotellets gjester og New Yorkere.

Førsteklasses designhotell med en praktisk beliggenhet på midtown Manhattan!

USD/dag og rom. Denne avgift, som skal betales ved ankomsten til hotellet er obligatorisk for alle gjester. Hva som er inkludert i avgiften kan variere mellom de ulike hotellene, men vanlig er f.eks WIFI, fitness mm. Eksakt hva som inngår og størrelsen på avgiften fremgår på hotellenes hjemmeside.

Hotellfakta

  • Sjekk inn fra 16:00
  • sjekk ut fra 11:00