Priser og tilgjengelighet
Søk dato og pris

Edison Hotel Manhattan

Storbyhotell

Favoritthotellet til teaterelskere! Dette hotellet i Art Deco-stil ligger i det historiske teaterdistriktet, midt i midtown Manhattan.

Edison Hotel er ett klassisk New York-hotell med en touch av Art Deco-stil. Hotellet har en privilegert beliggenhet i nærheten av berømte teatre som Richard Rogers, Ambassador og Palace. Hotellets festlokale, Edison Ballroom, var for lenge siden ett Broadway teater. Her får du rimelig overnatting som er et utmerket utgangspunkt for å oppdage Manhattan.

Avstanden til Times Square er ca. 500 meter, og til Columbus Circle samt Central Park går du på ca. ti minutter. På samme tid går du til Rockefeller Center og den berømte shoppinggaten Fifth Avenue. Nærmeste undergrunnsstasjon ligger mindre enn 200 meter fra hotellet.

De komfortable Classic-rommene har lenestol, skrivebord, klimaanlegg, telefon, satellitt-TV med kabelkanaler/betalingsfilmer og strykebrett/strykejern. Trådløst internett (WiFi), finnes på rommene mot en avgift.

På hotellet finnes en italiensk restaurant, Sofia's som blant annet var med i én av Gudfaren-filmene, én kafé som serverer småretter og én lounge bar som har levende musikk flere kvelder i uken.

For den helseinteresserte gjesten finnes det et vel-utrustet treningsstudio.

Karakteristisk Art Deco-hotell!

I New York forekommer det ofte at hotellene tar ut en ”Urban Resort fee” på ca. 20-30 USD/dag og rom. Denne avgift, som skal betales ved ankomsten til hotellet er obligatorisk for alle gjester. Hva som er inkludert i avgiften kan variere mellom de ulike hotellene, men vanlig er f.eks WIFI, fitness mm. Eksakt hva som inngår og størrelsen på avgiften fremgår på hotellenes hjemmeside.

Hotellfakta

  • Sjekk inn fra 14:00
  • sjekk ut fra 12:00