Priser og tilgjengelighet
Søk dato og pris

Radisson Martinique on Broadway

StorbyhotellFamiljevennlig

Her blir du nesten naboen til mektige Empire State Building! Utmerket hotell som tilbyr gratis WiFi.

Radisson Martinique on Broadway er ett klassisk New York-hotell som holder til i ett historisk bygg som er kulturminnesmerket. Hotellet ligger rett ved Greeley Square, kun noen steinkast fra Empire State Building. Innen noen hundre meters avstand har du ikke mindre enn syv undergrunnslinjer, samt Penn Station.

Du rusler til Madison Square Garden på fem minutter, til Times Square og teaterdistriktet på Broadway på mindre enn ett kvarter, til Rockefeller Center på mindre enn tyve minutter og til Central Park på en halvtime. Om du vil besøke Eva Attlings smykkebutikk i Meatpacking District så går du dit på en halvtime og pass da på å spise en god lunsj på noen av de koselige restaurantene.

På hotellet finnes 533 romslige og komfortable rom. De vel-utrustede rommene har skrivebord, klimaanlegg, gratis trådløst internett (WiFi), telefon, satellitt-TV med kabelkanaler/betalingsfilmer og kaffemaskin.

Radisson Martinique har et fint kulinarisk utvalg. I KumGangSan dominerer det asiatiske kjøkkenet, i The Martinique Cafe er menyen inspirert av den amerikanske kokkekunsten og i The Petit Poulet Bistro er kokkene gladest når de får tilberede internasjonale klassikere. Innen middagen kan en aperitiff med fordel nytes i Martinique Cocktail Lounge.

På hotellet finnes det ett vel-utrustet treningsstudio.

Her får du verdi for pengene!

I New York forekommer det ofte at hotellene tar ut en ”Urban Resort fee” på ca. 20-30 USD/dag og rom. Denne avgift, som skal betales ved ankomsten til hotellet er obligatorisk for alle gjester. Hva som er inkludert i avgiften kan variere mellom de ulike hotellene, men vanlig er f.eks WIFI, fitness mm. Eksakt hva som inngår og størrelsen på avgiften fremgår på hotellenes hjemmeside.

Hotellfakta

  • Sjekk inn fra 14:00
  • sjekk ut fra 12:00